Differenti

Differenti is onderdeel van Meubelfabriek Vroom en produceert soft-seating meubilair en gestoffeerde elementen. Wij zijn toeleverancier voor de interieurbouw, kantoor- en projectinrichting, zorgsector en de scheepvaart. Tevens produceren wij onder private label voor ontwerpers en merkfabrikanten.

Differenti

Nederlands topfabricaat

Differenti staat voor Nederlands topfabricaat. Onze meubelfabriek in Heumen beschikt over een eigen machinale afdeling, een stikafdeling, een snijafdeling met CAD-systeem, een stoffeerderij en assemblage. Onze medewerkers combineren ervaring en vakmanschap met een enorme drang naar perfectie.

Samen met u

In nauw overleg met onze opdrachtgevers zorgen we voor een meubilering die aansluit bij stijl, ontwerp en bedrijfsdoel. Tevens bieden we met een aantal partners een totaalaanbod voor de zorgsector. Een perfecte samenwerking met naburige bedrijven maakt ook de verwerking van HPL en CNC bewerkingen mogelijk.

Differenti

Eigentijds ontwerp

Uw zitmeubelen zijn belangrijk voor u. U wilt dat ze comfort bieden, dat u er heerlijk in kunt zitten. Tegelijkertijd bent u gevoelig voor stijl. 

U kijkt verder dan de trends van vandaag en zoekt naar karaktervolle meubelen, die bij u en uw omgeving passen. Vanzelfsprekend moeten die meubelen van top kwaliteit zijn. Zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Bekijk de collectie